Generaation tehdas

Generaattorilehti Tämmöne on puhtaasti huumorimielessä tehty nettijulkaisu, jonka vakavuusarvo on viimeisten mittausten mukaan nolla. Tarkoituksena on lähinnä viihdyttää tekijäänsä, mutta myös vieraat saavat miellyttyä.

Sivuston sisältö on pääsääntöisesti tekstigeneraattoreiden arpomaa. Tekstin mahdollisesti sisältämät viittaukset todellisiin henkilöihin, paikkoihin tai tapahtumiin ovat siis sattumaa. Mitään oikeudellista vastuuta ei kanneta.

Täysin uuden lehden voit arpoa painamalla alalaidan (työpöytäversio) tai sivuvalikon (mobiiliversio) Satunnainen lehti -linkkiä.

Ok, hyväksyn ja ymmärrän!

Jos et voi hyväksyä ja/tai et ymmärtänyt, sulje selain ja hanki apua

Generaattorilehti Tämmöne

27.6.2022

PääkirjoitusKotimaaMaailmaltaTekniikka ja talousKulttuuriIlmoituksetSarjakuvatTV-ohjelmat
Satunnainen lehtiSulje valikko
Generaattorilehti Tämmöne
19. vuosikerta
Maanantaina 27. päivä kesäkuuta 2022
Lehtinro 23052022
Maailmalta
27.6.2022

Tässä numerossa

Taas räjähdys Beibanonissa

Toimittajamme lohduton kuvaus separatistien ja separatistien välisen sodan runtelemasta maasta.Maailmalta »

Vain se on tulva

Gertrud Benghomme on juuri julkaissut uuden runoteoksen, joka ei jätä ketään kylmäksi.>Kulttuuri »

Punaukon possaustaika

Jähmeähkö alkemistimme kohtaa tänään vihulaisen, joka kokee elämänsä yllätyksen!
Sarjakuvat »

Päivityksiä

  • Lisää artikkelikuvia
  • Virheenkorjauksia
  • Mobiilivalikon päivitys
3.3.2016

Beibanonissa räjähti taas

Karussa maastossa sijaitsevassa Beibanonissa separatistien ja separatistien välisellä sodalla on pitkä historia, sillä taistelu on jatkunut ikuisuuksia. Vahvistamattomien tietojen mukaan kaikki alkoi aikanaan siitä, että maan silloinen kuningas Aliman VIII tuhosi eversti Khobas Khotrabin kotitilan uuden tien tieltä. Tuohtunut eversti perusti liikkeen vallankumousmielessä ja näin taistelu vallanpitäjiä vastaan alkoi.Lähimpänä rauhaa osapuolet olivat viime vuonna Camp Hengen neuvotteluissa. Tuolloin toiveet sovusta kaatuivat kuitenkin kiistaan kuninkaan palkasta.

"Jumalan perskele!" karjaisee kenraali Karavald Turvanman ja on lähes pudottaa kielen ja kolme hammasta suustaan. Hän juuri saapunut osastonsa kanssa separatistien räjäyttämän kurkkutehtaan raunioille. Ilmassa tuoksuu palanut kurkku. "Jumalan perskele" toistuu vielä monesti samalla, kun joukot potkivat ilmaa kotiinlähdön toivossa.

Kenraali Turvanman ei ole Beibanonin aavikolla ainoa tapauksesta järkyttynyt, mutta toisinajattelijoitakin löytyy. Kurkkutehtaan vieressä lammasherkkukojuaan pitävän Khoman Gorvanman kertoo pitävänsä sisseistä. "Hyvä, että räjäyttivät! Toivottavasti tasaavat pian tuon toisenkin kilpailijan. Alas separatistiporsaat!" Gorvanman mylvii.

Samalla kun kenraali Turvanman joukkoineen vangitsee kojumaakarin, ympäröivän autiomaan hiekka peittää palavan lammasherkkukojun jäänteet vähitellen alleen. Sota on vaatinut jälleen uuden uhrin.

Ulkopuolinen voi täällä vain katsella vierestä.

GT | Boris Kielisilmu

Putditsin kriisissä

Putditsinin valtio on ajautunut erikoislaatuiseen kriisiin. Maan tsaari Fauna Delhomme on julistanut maahan maastapoistumiskiellon, sillä sähkö on koko maan laajuudelta loppu. Putditsin on pieni keisarikunta, lähestulkoon maailman pienin vuoristovaltio itäisellä pallonpuoliskolla. Sen tärkeimpiä vientituotteita ovat kahvipavut ja puutuotteet; oma sähkötuotanto siltä puuttuu kokonaan. Suojellakseen tsaarin koskemattomuutta maan turvallisuuspoliisi HARAS on asettunut pikkunättiin muodostelmaan pääkaupungin liepeillä.

GT | Thor Solmukorento

Vishaatti: Loppu tulee!

Guupotburgin suurimman uskonnon, ishalaisuuden, nykyinen pääapotti Vishaatti on ilmoittanut, että maailmanloppu on edessä tänä vuonna. Tuhon voi hänen mukaansa välttää vain vainoamalla luonnonilmiöiden selityksiä käsittelevää kirjallisuutta. Yliapotti Relilai perusti ishalaisuuden 1000-luvulla. Turhautuneena valtauskontoihin hän vietti paljon aikaa temppelissä, potki pöytiä ja puhui ykseyden kokemisesta hyperseksuaalisuuden avulla. Nimenomaan luonnonilmiöiden selityksiä Relilai piti erityisen pahana. Tutkijat ovat arvelleet ishalaisuuden kannattajien rakentavan ydinpommin vielä tämän vuoden aikana.

GT | Boris Harjainkerjuu

Toimitus

Toteutus

Antti Huttunen
www.anttihuttunen.fi »

Piirroskuvat

Johannes Laine

Info

Tietoa Tämmösestä

Lue lisää täältä »

Painokoneet huollettu

3.3.2016